Betaaloplossingen voor sportclubs

Sports

Betaaloplossingen voor sportclubs

Betaaloplossingen voor horeca

Horeca

Betaaloplossingen voor horeca

Betaaloplossingen voor events

Events

Betaaloplossingen voor events

Neem contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen doen!

Contacteer ons

Een betaaloplossing voor elke sector

Bent u op zoek naar een complete betaaloplossing voor uw organisatie, vereniging, bedrijf, evenement of anderszins? Easy Payments heeft een interessant aanbod aan betaaloplossingen voor diverse sectoren. Onze systemen worden op maat gemaakt en aangepast aan uw manier van werken.

Evenementen

Bij het organiseren van een evenement komt veel kijken. Onze betaaloplossingen voor evenementen kunnen tot in detail worden aangepast tot ze perfect passen in de organisatie van uw evenement. Tickets digitaal boeken en drankjes betalen met een polsbandje? Bij Easy Payments vindt u de beste oplossingen voor evenementen..

Sport

Easy Payments verdiept zich graag in de werkwijze van sportclubs in ons land. Elke club werkt anders en elke sportclub heeft een betaaloplossing nodig die binnen dat systeem werkt. Onze modulaire betaalsystemen bevatten alle opties die u maar kunt bedenken. Met onze betaaloplossingen voor sportclubs bepaalt u zelf wat u nodig heeft.

Horeca

In de horeca zijn bestellingen en betalingen bijna het fundament van uw organisatie. Een gestroomlijnd systeem voor bestellen, bestellen en betalen is dus essentieel. Bied contactloze betaalmogelijkheden en laat uw klanten bestellen zodra ze aan tafel zitten! De beste betaaloplossingen voor de horeca vindt u bij Easy Payments!

Een betaaloplossing voor uw branche?

Bij Easy Payments weten we dat ondernemers liever hun zaken regelen dan een betaalautomaat of kassasysteem in te richten. Maar u kunt natuurlijk niet zonder!

Easy Payments helpt ondernemers, organisatoren van evenementen en voorzitters van sportclubs een handje. Wij maken uw bestel- en betaalsysteem veel eenvoudiger, overzichtelijker en handiger. U zult snel ontdekken dat u niet meer terug wilt naar de betaalmethode en -oplossing die u voorheen gebruikte.

Een betaaloplossing op maat voor uw specifieke omgeving, evenement of bedrijf? Easy Payments is gespecialiseerd in totaaloplossingen op maat. Van betaalterminals en kassasystemen tot een digitale bestelomgeving waar uw klanten of bezoekers hun bestelling kunnen plaatsen en direct kunnen betalen. Easy Payments heeft de perfecte combinatie, aangepast aan uw manier van werken.