Dé oplossing voor jouw sportclub

Welkom bij Easy Payments Sports, dé oplossing die jouw sportclub naar een hoger niveau tilt! Onze innovatieve systemen zijn speciaal ontworpen om jouw sportclub en kantine te laten floreren. Met onze focus op cashless betalingen en slimme oplossingen, bieden we jou de tools om de winstgevendheid te vergroten en het betaalproces voor zowel leden als klanten te vereenvoudigen.

 

Een pakket op maat
van jouw sportclub

 

Als sportclub wilt u zich vooral kunnen richten op het aanbieden van kwalitatieve sportactiviteiten & het creëren van een leuke sfeer voor uw leden. Maar vaak is het beheren van de financiën, een tijdrovende en ingewikkelde taak die veel werk en administratie vergt.

Onze sports pakketten zijn ontworpen om sportclubs van elke omvang te ondersteunen én kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw club. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe deze sports pakketten uw sportclub kunnen helpen om de administratie te stroomlijnen en de focus te leggen op het creëren van een geweldige sportervaring voor uw leden en vrijwilligers. Graag nog meer informatie? Boek een demo in! 

Meer info graag!         Demo inboeken

 

Vragen? Testperiode?

We helpen u met plezier verder.