Meer winst met een digitale kassa

GRATIS PIO KASSASYSTEEM

 

Heb je vaak te maken met vrijwilligers achter de bar en piekmomenten tijdens de rust? Wil je meer controle hebben op je omzet, voorraad, derving én meer? Dan is deze actie perfect voor jou!

Ontvang een gratis PIO kassasysteem. Dit is een kassasysteem en betaalterminal in één. Installatie in enkele minuten, gebruiksvriendelijk voor jong en oud.

Let's Go
PIO Plus betaalterminal

Ontdekken hoe je meer winst uit jouw kantine kan halen?

 

Tijdens de kantineavond geeft één van onze experts meer info over onze producten en de capaciteiten ervan. Je zal er ontdekken welk betaalsysteem en pakketten het best bij jouw sportvereniging passen.

Vraag jij jezelf af hoe al die verschillende modules juist werken en welk nut ze hebben? Dan is deze infosessie de perfecte manier om daar achter te komen! We laten je graag zien voor welke toepassingen je onze betaalsystemen en modules kan gebruiken.

Neem jouw gratis PIO mee naar huis op één van onze kantine avonden!

Inschrijven

Over de samenwerking

 

Twelve

Twelve is al jaren de nummer één op het gebied van betaaloplossingen voor de Nederlandse sportmarkt. Met de oplossingen van Twelve verhoog je de transactiesnelheid, verminder je eventuele reken- of invoerfouten, heb je realtime inzicht en kan iedereen er direct mee aan de slag.

CCV

De betaalterminals van CCV werken ideaal met onze kassasoftware. Zo zie je inzichtelijk jouw transacties via de betaalterminal. Door de samenwerking bieden we daarboven op ook nog een ongelofelijk scherpe prijs aan. Je betaalt slechts €0.08 per transactie!


Nog vragen? Laat het ons weten!