Makkelijk en snel betalen bij Group Bruno

03.07.2020
Makkelijk en snel betalen bij Group Bruno

Group Bruno is een totaaloplossing voor chauffeurs in de provincie Limburg. Je kunt er tanken, een hapje eten in de foodcorner, een wagen huren, veilig parkeren, en nog meer.

Al deze services kunnen betaald worden met verschillende betaalmethoden en je mag er zeker van zijn dat je betaling veilig en snel gebeurt. Koop je betaalterminal bij Easy Payment Services!

Een stopplaats met alles erop en eraan

Wanneer je een rustpauze inlast bij de tankstations van Group Bruno, heb je in één keer alles wat je onderweg nodig kunt hebben. Ze bieden namelijk een ruim aanbod aan diensten voor weggebruikers aan. Naast de tankmogelijkheden kun je er ook gebruik maken van deze faciliteiten:

  • Food corner met heerlijke hapjes
  • Hertz verhuur van voertuigen
  • Beschermde parking van truckers
  • Carwash of wasstraat

Al deze diensten kun je makkelijk betalen met je kredietkaart of betalen met bankkaart. Ook contactloze betalingen zijn overal geïntegreerd.

Easy Payment Services is goed en voordelig

Group Bruno werkt al jaar en dag samen met Easy Payment Services als betalingsverwerker. Destijds maakten ze de overstap uit financiële overwegingen. De diensten van EPS zijn beduidend goedkoper en hun services zijn van hoogstaande kwaliteit. Om die reden is de overstap een blijvende wijziging geworden.

De meest gebruikte betaalmogelijkheden geïntegreerd

Dankzij het gebruiksvriendelijke betalingssysteem van Easy Payment Services verloopt een betaling snel en simpel. Uiteraard kun je een aankoop betalen met een normale bankkaart. Daarnaast voorziet het betalingsmodel ook de mogelijkheid om transacties te verrichten met kredietkaarten zoals mastercard en visa. Maar ook meer eigentijdse betaaloplossingen zoals je betaling bevestigen via contactloos betalen behoort tot de opties.

Kort samengevat: Group Bruno heeft als stopplaats alles in huis voor een veilige en relaxerende rustpauze. Je betaalt er zonder poespas met de betalingsoptie die jou het beste past.

Ook veilige en gebruiksvriendelijke betaalmogelijkheden aanbieden?

Ben jij net zoals Group Bruno op zoek naar de meest interessante betaaloplossing voor jouw zaak? Neem contact met ons op. We bekijken graag samen met jou de verschillende mogelijkheden. Daarna zoeken we de best mogelijke oplossing om het jou en je klanten zo aangenaam mogelijk te maken!

Nog vragen? Laat het ons weten!

Contacteer ons