Dé besteloplossing van dit moment

Maak gebruik van een eigen bestelsite en de mogelijkheid voor afhalen of bezorgen! De horeca wordt flink op de proef gesteld, daarom is het van groot belang om te kijken wat op dit moment voor jouw onderneming werkt. Vanuit de behoefte van onze klanten hebben wij een besteloplossing ontwikkeld en deze de laatste tijd met feedback vanuit de praktijk volledig geoptimaliseerd.

Start eenvoudig met een eigen bestelsite waarbij je gasten online bestellen en betalen waarna de bestelling afgehaald of bezorgd wordt. Mag je weer gasten ontvangen op locatie, dan bied je QR-bestellen aan. Je gasten scannen vanaf de tafel een QR-code die ze doorstuurt naar jouw eigen bestelsite!
 

Naar de besteloplossing

12 Waiter

Voordelige betaalterminals | Goedkope transactieverwerking

Al ruim 20 jaar helpen wij ondernemers het hun betaalverkeer. Of het nu gaat om het leveren van contactloze betaalterminals, scherpe prijzen voor het accepteren van bancontact, debit- en creditcards of een geavanceerde internetkassa? Wij regelen het. Bij ons staat goed advies voorop. Onze medewerkers zoeken naar de oplossing die het best past bij jouw situatie. Onze doestelling is immers om de betalingen in jouw onderneming snel, veilig en voordelig te laten verlopen. 

Ontdek meer voordelen

  • Scherpste tarieven
  • Persoonlijke service en advies
  • Een partner voor jouw betalingsverkeer
  • Gemakkelijk geregeld

Vraag een offerte aan

Altijd een betaalmethode die bij u past

Welk product of dienst u online ook aanbiedt, we hebben altijd een geschikte betaaloplossing.

Alle betaalmethoden

Bancontact
Maestro
Visa
MasterCard
American Express
V Pay

Laatste nieuws